Hızlı Linkler

Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın'ı Ağırladık

Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın'ı Ağırladık

11/05/2022

Simetri Eğitim Kurumları ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen seminerde, Kişisel Gelişim ve NLP (Nöro Linguistik Programlama) Uzmanı Oğuz Saygın, üniversiteye hazırlık sürecindeki öğrencilerle buluştu.

Samsun Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan seminer, il ve ilçelerde 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin üniversite sınavı hazırlığında moral motivasyonlarının yükseltilmesi ve dikkat eksikliğinin azaltılması amacıyla yapıldı. Bu kapsamda 1300 lise öğrencisi ve 600 veliye ulaşıldı.

Etkinlikten duyduğu mutluluğu dile getiren Simetri Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Babat “Tek gayemiz Samsunumuza kaliteli eğitim ve yüksek başarı kazandırmaktadır. Modern kaliteli ve özenli bir eğitim sunan kurumumuz, 10 kişilik özel sınıflarında, alanında uzman eğitim kadrosuyla, bire bir ders imkanı ve sınav formatına uygun yayın desteği ile üst düzey bir imkan sağlıyor. Öğrencilerimize yalnızca akademik değil psikolojik bir destek de sağlıyoruz. Bu kapsamda Oğuz Saygın hocamızı sizlerle buluşturuyoruz” dedi. 

Sonrasında seminer veren Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, öğrencilere moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için, dersler dışında başka sosyal aktiviteler de gerçekleştirmelerini tavsiye etti.

“Ben hayatı masa tenisinden öğrendim” diyen Oğuz Saygın, “Ders çalışmak tamam ama sizin sığınacağınız bir ada olmalı. Kendinize ödüller vermelisiniz. Sürekli çalışmak bazen insanı yorabilir. Aralarda bir şeyler yapmanız, ilginizi çeken aktiviteler bulmanız lazım. Okul hayatında çok iyi olmak ya da çok iyi sorular yapmak hayatta da başarılı olacağız anlamına gelmiyor. Kendinizi biraz daha hayata hazırlayın. Ben hayatı masa tenisinden öğrendim derken abartmıyorum. Bana spor neyi öğretti biliyor musunuz? Kazanmanın güzelliği kadar kaybetmeyi hazmetmeyi öğretti. Çünkü hayatta hep kazanmıyorsunuz. Goller beklemediğiniz yerden geliyor” diye konuştu.

Seminerde öğrencilere sorular soran Oğuz Saygın, soru sorduğu öğrencilere kitabını hediye etti. Programa Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ve il ve ilçelerden gelen öğrencilerle velileri katıldı.

Oğuz Saygın Kimdir?

1952 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu. Uzun yıllar eğitim sektöründe bulunan Oğuz Saygın, 1996 yılından itibaren kişisel gelişim alanında kendini yetiştirerek profesyonel olarak eğitim seminerleri vermeye başladı. 2003 yılında "Dünyanın İlk Master Traineri" olarak ün salan Dr. Wyatt Woodsmall'dan eğitim aldı ve bu eğitimin sonunda "NLP Trainer" oldu.

2004 yılında Hayat Yayınları tarafından yayınlanan "Negatif Limanlardan Pozitif Sulara" adlı kitabıyla birlikte başlıca kitapları şunlardır; "Kişisel Değişim Stratejileri", "Başarı Rehberi", "Bilge Simitçi", "Hayatın İçinde Kişisel Gelişim" ve "Beyin Gücünü Geliştirme". Oğuz Saygın, tarafından kaleme alınan son kitap "Arkadaş Tanıma Oyunu - Akıl ve Zeka Oyunları 3" Genç Hayat tarafından okuyucuların beğenisine sunuldu.

Simetri Eğitim
Sizi Arayalım

Sizinle irtibata geçmemizi istediğiniz GSM numaranızı aşağıdaki alana yazınız.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınız ve detaylı bilgi için tıklayınız.